درباره Ethernet Port بدانیم
یک پورت اترنت (Ethernet Port) در واقع یک پورت بر روی کامپیوترها و تجهیزات شبکه می باشد که کابل اترنت به آن متصل می شود. هدف استفاده از این پورت اتصال کابلی به تجهیزات سخت افزاری می باشد.
این پورت را بر روی کارت شبکه متصل به کامپیوتر یا لپ تاپ خود می توانید بیابید. همچنین در پشت کامپیوتر و بر روی مادربرد شما نیز این پورت وجود دارد. یک روتر ممکن است که چندین پورت اترنت داشته باشد تا بتواند با شبکه های مختلف ارتباط برقرار کند. این پورت را نیز شما حتی بر روی اکسس پوینت و مودم ADSL خود نیز می توانید بیابید.
کابل های شبکه با استفاده از کانکتور یا همان سوکت RJ-45 می توانند به پورت های اترنت متصل شوند. این پورت ها مقداری از پورت های تلفن که به آنها سوکت RJ-11 متصل می شود، بزرگتر می باشند. در شکل زیر شما یک نمونه دستگاه شبکه که دارای چندین پورت Ethernet می باشد را ملاحظه می نمایید.
و در شکل زیر یک کابل اترنت یا همان کابل شبکه را مشاهده می نمایید که بر روی آن یک سوکت RJ-45 متصل شده است.
می توان گفت که تمامی کامپیوترهای شخصی مانند PC و Laptop ها دارای یک پورت اترنت برای اتصال به شبکه کابلی می باشند. بر روی لپ تاپ ها در قسمت کناری آن و بر روی کامپیوترهای شخصی یا همان PC در پشت کامپیوتر و بر روی مادربرد تعبیه شده است.
گاهی اوقات ممکن است که شما دچار مشکل در ارتباط خود شوید، در اینجا سه دلیل برای بررسی مشکل در ارتباط را عنوان می کنم:
- ممکن است که کابل شبکه متصل نباشد.
- ممکن است که کارت شبکه شما بدرستی بر روی مادربرد نصب نشده باشد.
- ممکن است که درایور کارت شبکه شما بدرستص نصب نشده باشد.
توجه داشته باشید که پورت اترنت دارای سرعت های متفاوتی می باشد، مانند : 10 مگابیت بر ثانیه، 100 مگابیت بر ثانیه، 1000 مگابیت برثانیه که البته با عبارات متفاوتی نامگذاری می شوند. بعنوان مثال یک پورت اترنت با سرعت 100 مگابیت بر ثانیه را FastEthernet می نامند.
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
ممنون از مقاله خوبتون